Πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Άγιος Ιωάννης» – Μοίρασαν τρόφιμα σε  ιδρύματα και ευπαθείς ομάδες

0

Την δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε η μέριμνα και η φροντίδα σε παιδιά, ηλικιωμένους και ανήμπορους είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Αποδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και φροντίδα προς τον συνάνθρωπο

η  Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα με την συνεργασία  του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Άγιος Ιωάννης» και τις προσπάθειες που κατέβαλε το Διοικητικό του Συμβούλιο, ενισχύθηκαν ιδρύματα και ευπαθείς ομάδες της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, με την πολύτιμη συνδρομή του Συλλόγου εννιακόσια (900) αυγά σε Ιδρύματα (Αγία Άννα, Ξενώνας Βρεφών SOS, Χαμόγελο του Παιδιού Αμαρουσίου και Μελισσίων, Φιλοθέη η Αθηναία), καθώς και στο Γηροκομείο Αθηνών ενώ δόθηκαν τριάντα (30) γεύματα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Κάτω Κηφισιά.

Σε  δηλώσεις της γι΄αυτήν τη δράση η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λ. Κεφαλογιάννη τόνισε πως «Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Σήμερα με τέτοιες άλλοτε μικρές άλλοτε μεγάλες αλλά ουσιαστικές κινήσεις, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος  Πατούλης  και σύσσωμη η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δηλώνουν καθημερινά “παρών” στη μεγάλη μάχη -που δίνει η πατρίδα μας- αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης του Covid19.
Ευχαριστώ θερμά για την ευγενική χορηγία την εταιρεία Wok On Fire «WOK ON FIRE Street Food» καθώς και τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Άγιος Ιωάννης» κ. Ρωμανό για τη μεσολάβησή του».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας