Συνάντηση του Συλλόγου “Η ΔΩΔΏΝΗ” με τους υποψήφιους Δημάρχους για ενημέρωση των προβλημάτων της Πόλης

0

Τους υποψήφιους Δημάρχους της πόλης μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Ηλίας Ζορμπαλάς και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Μπούρας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Η ΔΩΔΩΝΗ”, στην περιοχή δραστηριοποίησης του Συλλόγου.
Ύστερα από μια σύντομη αναφορά σε μερικά από τα ζητήματα που αφορούν τη γειτονιά της Δωδώνης, τα μέλη του Δ.Σ. και οι υποψήφιοι περιηγήθηκαν στην περιοχή, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα και να διαπιστώσουν και οι ίδιοι τα προβλήματα που μας απασχολούν.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε ο ελλιπής ηλεκτροφωτισμός, η ανάγκη για την άμεση δημοπράτηση του έργου του ρέματος Σαπφούς, η ανάπλαση των δύο πάρκων της περιοχής, η έλλειψη ολοκληρωμένης διαχείρισης των ομβρίων υδάτων, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων από τις λακκούβες των δρόμων και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης με έργα ασφαλτόστρωσης.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι: Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Παναγιώτης Βραχνός, Μαίρη Διακολιού, Γιώργος Καραμέρος, Λευτέρης Μαγιάκης, Γιάννης Νικολαράκος, Δημήτρης Πολυχρονιάδης και Κώστας Ρώτας, καθώς επίσης και συνεργάτες τους.
Η αναβάθμιση της περιοχής θα έρθει με έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής και από τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες και συναινέσεις από τις Δημοτικές παρατάξεις που θα έχουν εκλεγεί, ώστε να διευθετηθούν τα προβλήματα της πόλης και να επισπευσθούν οι εργασίες υποδομής.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος,ΗΛΙΑΣ ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ

Η Γραμματέας ,ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας