Βανδαλισμοί και απειλές από αγνώστους σε τοίχους στο Δάσος Συγγρού

0

Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή 21 Ιουνίου άγνωστοι βανδάλισαν τους τοίχους κτιρίου στο Δάσος Συγγρού γράφοντας απειλητικά συνθήματα ενάντια στην ανάπλαση, η οποία προαναγγέλθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Υπουργό Περιβάλλοντος κο Κ. Χατζηδάκη. Μάλιστα σε κάποια από τα μηνύματα αναφέρονται και τα ονόματα των Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΙΓΕ κ.κ. Ν. Θυμάκη και Αλ. Κόκκαλη.

Σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κος Αλ. Κόκκαλης αναφέρει για το περιστατικό πως «Χτες άγνωστοι βανδάλισαν τους τοίχους ενός διατηρητέου στο κτήμα Συγγρού γράφοντας και τα ονόματα μας με απειλητική διάθεση μάλλον..».

Και συνεχίζει τονίζοντας πως «προς ενημέρωση : το δάσος θα προστατευθεί, το κτήμα θα νοικοκυρευτεί, τα συμφέροντά που έχουν βάλει στο μάτι τα 700 στέμματα δάσους και χρησιμοποιούν χρήσιμους ηλίθιους για το σκοπό τους ,θα μείνουν με την όρεξη… φοβάμαι μόνο τον Θεό..».

Από την πλευρά μας θεωρούμε ασφαλώς πως όποια άποψη ή θέση και να έχει οποιοσδήποτε, και είναι σεβαστή, είναι αυτονόητα καταδικαστέα και απαράδεκτη η πρακτική εκφοβισμού και απειλών όπως και βανδαλισμού δημόσιων κτηρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας