Δήλωση του Δημάρχου Πεντέλης, Δ. Στεργίου-Καψάλη, για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου εκλογών

0

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΚΑΨΑΛΗ

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι αυτοδιοικητικές αυτές εκλογές έδειξαν ότι τα Μελίσσια σε αντίθεση με τις Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης δεν ξεπέρασαν το κόμμα και τα συμφέροντα και λειτούργησαν ως μία ετερόκλητη συμμαχία, κατάσταση που έκρινε και το αποτέλεσμα.

Εύχομαι καλή τύχη στον τόπο και τους ανθρώπους του μέσα σε αυτό το κακό θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη όπου νικητής είναι άλλος συνδυασμός και άλλος καλείται να διοικήσει.

Στο δρόμο του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης για την άλλη μέρα εύχομαι επιτυχία για το καλό του τόπου και των δημοτών του.

Η Δημοτική Συμμαχία νικήτρια στις εκλογές των εδρών και πρώτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να εγγυάται την σωστή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου στα πλαίσια των αρχών που ο αρχηγός της Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης χάραξε.

Ευχαριστώ όλους τους δημότες των πόλεων του Δήμου Πεντέλης και Νέας Πεντέλης- Μελισσίων που για 21 χρόνια και για 9 χρόνια αντίστοιχα με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους που δεν με ψήφισαν γιατί μου δίνουν τη δυνατότητα να ζήσω μακριά από τη σκληρή αυτοδιοικητική ζωή που είχα επιλέξει να κάνω για το συμφέρον τους.

 

Ο Δήμαρχος Πεντέλης και Επικεφαλής του Συνδυασμού  «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣΥΜΜΑΧΙΑ»  Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας