Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα στο ΓΝ Παίδων Πεντέλης

0

Επίσκεψη στο ΓΝ Παίδων Πεντέλης πραγματοποίησε την Τρίτη (15/10) η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο ψηφιακό ακτινοσκοπικό-ακτινολογικό μηχάνημα.  Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού υποδομών των νοσοκομειακών μονάδων της Αττικής.

«Για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και σύσσωμη την Περιφέρεια αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας. Είμαστε λοιπόν χαρούμενοι που σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία το νέο ακτινοδιαγνωστικό μηχάνημα. Θέλουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην βελτίωση των υπηρεσιών στα παιδιά και σύντομα θέλουμε να προχωρήσει και το έργο της αναδιαμόρφωσης τμήματος των χειρουργείων και της αίθουσας ανάνηψης», τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη. Παράλληλα, η Αντιπεριφερειάρχης εξήρε τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δίνουν έναν τεράστιο αγώνα για την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των μικρών ασθενών.

Την κ. Κεφαλογιάννη υποδέχτηκαν στο ΓΝ Παίδων Πεντέλης ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελος Τριγώνης, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Κων/να Μαμούρα, και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Γιάννης Τσατάνης. Παρούσες από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου οι κ.κ. Γεωργία Ψιμούλη και Ελένη Χρυσικού.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας