Η Ασφάλεια σε πρώτη προτεραιότητα! Συνάντηση του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020  με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης

0

 

Συνάντηση με τον διοικητή Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης  Νικόλαο Στασινό είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης  και επικεφαλής  ΠΡΑΣΙΝΗ  – ΕΞΥΠΝΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 Ηλία Μυλωνά (απόστρατος Αξιωματικός της Αστυνομίας) και Νίκο Αντωνάκη (απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας).

Κατά την συνάντηση έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τα προβλήματα υποστελέχωσης και  συντήρησης του εξοπλισμού του αστυνομικού τμήματος αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας με το Δήμο Πεντέλης. Καταδείχθηκε επίσης η αναγκαιότητα της αγαστής συνεργασίας Πολιτείας – Αστυνομίας – Δήμου – Πολιτών για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους και στις τρεις δημοτικές κοινότητες.

Τέλος κατατέθηκε καταγγελία που υπογράφεται από τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας κ. Άγγελο Παλαιοδήμο και κ. Άντα Μπούσουλα σχετικά με το πρόβλημα ασφαλούς πρόσβασης των μαθητών στο 2ο Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας