Εξελίξεις με το χρίσμα Γ. Πατούλη στην Περιφέρεια- Θα το πάρει τελικά ο Ν. Χαρδαλιάς;

0

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις μετά την άβολη στιγμή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση στο Ζάππειο τη στιγμή που οι πυρκαγιές ήταν σε εξέλιξη. Παρότι η ίδιος ο Περιφερειάρχης απολογήθηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε, οι πληροφορίες λένε πως το κόμμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραμένει ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και έχει ήδη δρομολογήσει την αντικατάστασή του ως προς το χρίσμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν εντός των επόμενων ωρών και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις ωστόσο οι εικασίες οργιάζουν.

Mάλιστα, σε αντικατάσταση του Γ. Πατούλη ακούγεται πως το χρίσμα πήρε τελικά ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος γύρισε την Κυριακή εσπευσμένα στην Αθήνα και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δείχνει διατεθημένος να συνεχίσει την κάθοδό του στις εκλογές του Οκτωβρίου, έστω και ως ανεξάρτητος γεγονός το οποίο αναμένεται να προκαλέσει τη διάσπαση των δυνάμεων του κόμματος. Ίσως και γι’αυτόν τον λόγο να επιλεχθεί τελικά ο κος Ν. Χαρδαλιάς για το χρίσμα καθώς αποτελεί ένα πολύ δυνατό στέλεχος το οποίο έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα. Στις πληροφορίες που κυκλοφορούν ακούστηκε και το όνομα του Δημάρχου Γλυφάδας το οποίο τελικά αποσύρθηκε.

Ερωτηματικό παραμένει και το πώς θα κινηθούν οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι του κου Πατούλη καθώς έχει ήδη καταρτίσει το ψηφοδέλτιό του.  Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής τα στελέχη του στηρίζουν τον κο Γ. Πατούλη και αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, προχωράνε ανοιχτά σε ανακοινώσεις στήριξής του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας