Το Πρόγραμμα «THE GREEN CITY» στην Αγία Παρασκευή

0

Ξεκίνησε και στην Αγία Παρασκευή το πρόγραμμα THE GREEN CITY, που υλοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost.

Μέσω του THE GREEN CITY, ένα Κινητό Πράσινο Σημείο σταθμεύει κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή σε προκαθορισμένα σημεία στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Οι πολίτες ενημερώνονται μέσω της mobile εφαρμογής THE GREEN CITY για τα σημεία, στα οποία θα λειτουργούν τα Κινητά Πράσινα Σημεία και προσκομίζουν διαχωρισμένα ανακυκλώσιμα υλικά. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να ανακυκλώνουν υλικά πολλών κατηγοριών και να επιβραβεύονται.

Οι κατηγορίες των υλικών που μπορούν να συλλεχθούν – ανακυκλωθούν στα Κινητά Πράσινα Σημεία είναι οι κάτωθι:

Ο τύπος και το βάρος των υλικών που προσκομίζονται προς ανακύκλωση, μετατρέπονται σε πόντους και οι πολίτες κερδίζουν οφέλη µέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος, οι οποίες παρουσιάζονται στην mobile εφαρμογή THE GREEN CITY.

Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής αυτή το τωρινό πρόγραμμα στάσεων είναι το ακόλουθο.

  ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9:30-12:00 πλατεία Αγίας Παρασκευής (δίπλα στην εκκλησία) πλατεία Αγίας Παρασκευής (δίπλα στην εκκλησία) Καραΐσκάκη 58 (λαϊκή)
12:30-14:25 Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Υψηλάντου & Μεσογείων) πάρκο Σταύρος Κώτσης (είσοδος από Σπάρτης & Θεμοστοκλέους) πλατεία Αγίας Παρασκευής (δίπλα στην εκκλησία)
14:45-15:45 πλατεία Μερκούρη Βικέλα (όπισθεν εκκλησίας Αγίων Αναργύρων Πευκάκια) Ζεφύρων & Αιγαίου Πελάγους

 

Σημείωση: Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει!! Παρακαλείστε να ελέγχετε τα σημεία στάσεων μέσω της εφαρμογής, εάν έχετε κάνει ήδη εγγραφή. Εάν δεν έχετε κάνει εγγραφή και επιθυμείτε να επισκεφτείτε το Κινητό Πράσινο Σημείο, καλέστε στο  τηλ.: 210 92 15 000 για επιβεβαίωση των στάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thegreencity.gr ή καλέστε στο τηλ.: 210 92 15 000.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας