Δήλωση της Μαρίας Τραγάδη για τη δικαίωση εργαζομένου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

0

Η κα. Μαρία Τραγάδη, τακτικό μέλος του ΔΣ του ΠΕΑΠ, σχολίασε τη δικαίωση εργαζομένου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης:

“Μέσα στη «μαυρίλα» υπάρχουν και τα ευχάριστα. Ενας εργαζόμενος, που είχε την «ατυχία» να εργάζεται με μπλοκάκι στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέμενε απλήρωτος, με διάφορα τεχνάσματα, για έναν ολόκληρο χρόνο. Τελείως αβοήθητος, με μόνο σύμμαχο την αδερφή του (που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας), στράφηκε στη Δικαιοσύνη. Είχα την τιμή να παραστώ ως μάρτυρας στο πλευρό του και στη δίκη ειπώθηκαν μόνο αλήθειες. Ο άνθρωπος αυτός τελικά δικαιώθηκε. Το μοναδικό κρίμα είναι ότι η αδερφή του πλέον δεν ζει για να μοιραστεί τη χαρά του. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να φοβάται να διεκδικήσει το δίκαιο. Και κανένας που διεκδικεί δεν πρέπει να μένει μόνος”.

Ο εργαζόμενος, Σωτήρης Κεχαγιάς, ευχαρίστησε με τη σειρά του το δικηγόρο κο. Σωτήρη Ντούσκα, και την κα. Τραγάδη για τη συμπαράστασή τους:

“Επιθυμώ να δηλώσω την πλήρη ικανοποίηση μου, κυρίως ηθική, από την απόφαση της Δικαιοσύνης, η οποία δέχεται την αγωγή που κατέθεσα, ώστε να μου καταβληθούν οι δεδουλευμένες απαιτήσεις μου, από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Θέλω να εκφράσω δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μου για την πραγματική νομική και ουσιαστική στήριξη στο Δικηγόρο κύριο Σωτήρη Ντούσκα και την Μαρία Τραγάδη, μέλος του ΝΠΔΔ του ΠΕΑΠ, που παραστάθηκε ως μάρτυρας στο εν λόγω δικαστήριο”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας