Γ. Θεοδωρακόπουλος: Δήμος Υπό Διάλυση

0

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν  για την ουσιαστική διάλυση της λειτουργίας του δήμου στους περισσότερους τομείς. Αλλά εκεί που δεν έχει … ανταγωνιστή πανελληνίως  διοίκηση του κ. Μαυρίδη είναι η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και τα θέματα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. Οι πολίτες είναι όχι απλώς δυσαρεστημένοι αλλά απογοητευμένοι με την καθαριότητα της πολης.  Οι κάδοι είναι συνήθως γεμάτοι και άπλυτοι, οι δρόμοι δίνουν εικόνα εγκατάλειψης. Τα πεζοδρόμια είναι στα χάλια τους, οι λακούδες αυξάνονται, οι παιδικές χαρές ακατάλληλες, οι αθλητικές εγκαταστάσεις χωρίς φροντίδα.

Τα μόνα  που πάνε καλά στο δήμο είναι τα δελτία τύπου του δημάρχου που μιλάνε για μια …υπέροχη πόλη, οι φωτογραφίες του δημάρχου που κατακλύζουν το site του και τα τοπικά ΜΜΕ και βεβαίως ο αποκλεισμός της αντιπολίτευσης από τα μέσα του δήμου. Γιατί οι διοικούντες θεωρούν ότι ο δήμος είναι ιδιοκτησία τους.  Μη ξεχάσουμε τα πάνε καλά στο δήμο και στα ρουσφέτια. Ειδικότητά τους οι προσλήψεις των κολλητών τους. Ακόμα και οι πολίτες που ψήφισαν για δευτερη φορά τον κ.Μαυρίδη  φωνάζουν πλέον δυνατά γιατί τον  εμπιστεύτηκαν με την ψήφο. Αλλά τώρα είναι πολύ αργά για …δάκρυα.

«Η εικόνα της πόλης είναι απογοητευτική. Και αυτό το χάλι άρχισε να διαμαμορφώνετε από την περίοδο του κ. Φωκιανού. Η κατάσταση βεβαίως επιδεινώθηκε όταν ο …εκλεκτός του διάδοχος κ. Μαυρίδης ανέλαβε τη δημαρχία. Μιλάμε για τη δεκαετία της υποβάθμισης της πόλης. Κι όμως εμείς είχαμε παραδώσει  την Πεύκη πεντακάθαρη και λειτουργική» τόνισε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε και στο μεγάλο θέμα της αδιαφάνειας που κυριαρχεί στο δήμο μας.

«Το πρώτο που έπραξαν το 2011 ο κ. Φωκιανός με τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και μετέπειτα δήμαρχο κ. Μαυρίδη ήταν να καταργήσουν το ιντερνετικό ραδιόφωνο που είχαμε εγκαταστήσει στο δημο Πεύκης για τις απευθείας μεταδόσεις των συνεδριάσεων του ΔΣ καθώς επίσης και να στείλουν στην …αποθήκη τις εγκαταστάσεις για τηλεοοπτικές καλύψεις των συνεδριάσεων και των εκδηλώσεων του δήμου (θεατρικά κλπ) που είχε εξασφαλίσει με ευρωπαϊκά κονδύλια ο δήμος Πεύκης. Και όλα αυτά για να μην υπάρχει δημοσιότητα στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας