Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της περιοχής της Πύρνας στη Λυκόβρυση

0

Στον καθαρισμό της παραρεμάτιας περιοχή της Πύρνας στη Λυκόβρυση  προχώρησε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με φορείς και κατοίκους της πόλης το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουνίου 2020.

Στη δράση καθαρισμού, κατά την οποία λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των συμμετεχόντων συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας, Δημήτρης Κοκορόσκος και Παναγιώτης Ιωάννου, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης και μέλη συλλόγων της περιοχής και εθελοντές.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πήραμε την πρωτοβουλία ως Δήμος σε συνεργασία με συλλόγους και εθελοντές, ώστε μαζί με το εργατοτεχνικό μας προσωπικό να καθαρίσουμε τη παραρεμάτια περιοχή της Πύρνας. Είναι ένας υπέροχος χώρος περιπάτου και αναψυχής, ένας πνεύμονας πρασίνου για την ευρύτερη περιοχή. Όλοι μαζί πρέπει να προστατεύσουμε το περιβάλλον να το διατηρήσουμε καθαρό είναι υποχρέωση μας. Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας