Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τη Δήμαρχο Πεντέλης Δ. Κεχαγιά

0

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου βαθμού για την υλοποίηση ενός προγράμματος που έχει σε προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών, την ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος»

Η υλοποίηση έργων και δράσεων στον Δήμο Πεντέλης με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Α. Καλογερόπουλου, της Διευθύντριας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και στελεχών του Δήμου Πεντέλης, έγινε προτεραιοποίηση των έργων που θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε ότι «Η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου βαθμού. Στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι η αποτελεσματική θωράκιση της Αττικής, η προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών, ο σεβασμός στο περιβάλλον αλλά και παρεμβάσεις με αναπτυξιακό πρόσημο που θα κάνουν τις πόλεις μας πιο «έξυπνες» και πιο φιλόξενες. Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι έργα που σχετίζονται με την αντιπλημμυρική προστασία, τη διευθέτηση όμβριων υδάτων, έργα ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτοστρώσεων, κυρίως σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι κανείς Δήμαρχος δεν είναι μόνος του. Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών».

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και επισήμανε ότι ο Δήμος αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά μέσα, προκειμένου με τη σύμπραξη και της Περιφέρειας Αττικής να επιτευχθεί ο στόχος της υλοποίησης των αναγκαίων έργων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας