Γιάννης Κεχρής: Με τον Νίκο Χαρδαλιά για την Αττική του 2030

0

Η περιοχή της Αττικής αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους περιφερειακούς χώρους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα, με μεγάλα προβλήματα και, παράλληλα, τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές. Με τη συνεχή αύξηση του πληθυσμού, την ανάγκη για βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αντιμετώπιση πολυάριθμων προκλήσεων, ο ρόλος του Περιφερειάρχη Αττικής είναι καθοριστικός για την ευημερία και τη βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών.

Γι’ αυτό, άλλωστε, η πολιτική σκηνή, κεντρική και μη, συχνά αντιμετωπίζεται με κριτική. Γιατί αποτελεί τη βασική δεξαμενή μέσα από την οποία οι πολίτες αντλούν τις επιλογές τους. Και όπως σε κάθε διαδικασία επιλογής, κάθε υποψήφιος Περιφερειάρχης πρέπει να είναι έτοιμος να κερδίσει το κριτήριο της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων. Στην περίπτωση του Νίκου Χαρδαλιά, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα και ο λόγος για τον οποίο ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί του είναι απλός: πιστεύω, ότι διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, τις ικανότητες, την αφοσίωση προς το κοινό καλό και προπαντός το αναπτυξιακό όραμα που είναι απαραίτητο, όχι μόνο για να εκτελέσει αποτελεσματικά τα καθήκοντα αυτής της θέσης, αλλά και για να αφήσει τη σφραγίδα του ανεξίτηλη στην αυτοδιοικητική ιστορία της Αττικής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διακριθεί στον δημόσιο χώρο ως αξιόπιστος και αποτελεσματικός διοικητής. Η πολυετής του θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού, αλλά και στα αξιώματα του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και μετέπειτα του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας καταδεικνύει αναμφισβήτητα μια εντυπωσιακή πορεία επιτυχίας. Είναι γεγονός, πως διαχειρίστηκε αποτελεσματικά σημαντικές κρίσεις και προκλήσεις, όπως οι πυρκαγιές και η πανδημία του κορωνοϊού SARS-CoV-2. Ο τρόπος που τις αντιμετώπισε δείχνει την ικανότητά του να διαχειρίζεται περίπλοκες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και ευαισθησία, και μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για τη διοίκηση της Περιφέρειας. Επιπλέον, είναι γνωστός για την αγάπη του για την Αττική και την προσήλωσή του στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών της περιοχής. Έχει εργαστεί αφοσιωμένα για την ανάπτυξη και την ασφάλεια, και η προβολή της πρότασής του για τη θέση του Περιφερειάρχη αντανακλά την επιθυμία του να συνεχίσει αυτό το έργο.

Τέλος, ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά, που τον καθιστούν κατάλληλο για τη θέση του Περιφερειάρχη, είναι η διαφάνεια, η δημοκρατική διακυβέρνηση και η συνεργασία. Έχει δείξει την προθυμία του να συνεργάζεται με τον τοπικό πληθυσμό, να ακούει τις ανησυχίες του και να λαμβάνει υπ’ όψιν τις προτάσεις του κατά τον διαμορφωτικό διάλογο. Αυτό είναι ουσιώδες για τη δημιουργία πολιτικών, που θα εξυπηρετούν πραγματικά τις ανάγκες της κοινότητας, πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος.

Στις περιφερειακές εκλογές, εξάλλου, αποφασίζουμε για τον τόπο και την καθημερινότητά μας, οπότε είναι σημαντικό να ψηφίζουμε, όχι μόνο βάσει πολιτικών πεποιθήσεων, αλλά κυρίως βάσει της ικανότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις ανάγκες της περιοχής μας. Σε αυτό το κάλεσμα καθήκοντος και ευθύνης δηλώνω κι εγώ παρών δίπλα στους πολίτες του Βόρειου Τομέα Αθηνών, διεκδικώντας τη ψήφο τους, ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, συνεχίζοντας και εντείνοντας τον αγώνα για μια καλύτερη Περιφέρεια για όλους. Δίπλα στους πολίτες, στη μάχη για την Αττική, γιατί ο τόπος μας είναι ευθύνη όλων μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ

Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας

Ταμίας Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας