Έργα 3,7 εκ. ευρώ για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Διονύσου, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

0

Το πράσινο φως για την έναρξη έργων ανακατασκευής και ασφαλτοστρώσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Διονύσου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 3.7 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Διονύσου Ι. Καλαφατέλη. Κατά την υπογραφή της σύμβασης, παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θ. Αυγερινός και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας.

Το έργο, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), αφορά στη συντήρηση και ανακατασκευή οδών σε διάφορα σημεία του Δήμου, τα οποία χρήζουν συντήρησης μετά και την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης, ομβρίων και ύδρευσης. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται η συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων, αλλά και η αντικατάσταση οδοστρωμάτων από σκυρόδεμα, με άσφαλτο. Ενδεικτικά οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι: ανακατασκευή υφιστάμενων ασφαλτοστρωμένων οδών, αντικατάσταση οδοστρωμάτων από σκυρόδεμα με άσφαλτο και διαμόρφωση σταμπωτού δαπέδου με όψη κυβόλιθου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας