Συνάντηση Γ.Κουμουτσάκου με Τ. Μαυρίδη για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

0

Ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 επίσκεψη στο Λυκόβρυσης-Πεύκης όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Τάσο Μαυρίδη.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος ενημέρωσε τον κ. Τάσο Μαυρίδη για τη θετική εξέλιξη σχετικά με το έργο της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης και της σύνδεσής της με την Εθνική οδό, που αφορά αφενός στην επιτάχυνση των μελετητικών διαδικασιών έτσι ώστε το έργο να δημοπρατηθεί εντός του 2021 και αφετέρου στην κυβερνητική απόφαση να μην τοποθετηθούν διόδια καθώς το έργο έχει χαρακτηριστεί Δημόσιου χαρακτήρα.

Τα παραπάνω προέκυψαν σε συνέχεια σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε ο κ. Γ. Κουμουτσάκος προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και της απάντησης που έλαβε για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει τα αιτήματα υψηλής προτεραιότητας του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης στα αρμόδια Υπουργεία αλλά και στη Βουλή και θα προβεί και σε άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες που αφορούν είτε στα μεγάλα έργα, είτε σε μικρότερα ζητήματα, σημαντικά όμως για την τοπική κοινωνία.

Τέλος, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος δώρισε βιβλία στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας