Διαγραφή της Α. Μπούσουλα από το Συνδυασμό «ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ»

0

Την διαγραφή της Αντιδημάρχου κας Α. Μπούσουλα δημοσιοποίησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ» Αντιδήμαρχος κος Α. Παλαιοδήμος. Όπως εξηγεί στο πρακτικό της διαγραφής το οποίο υπογράφουν τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας, Α. Παλαιοδήμος, Π. Κρανιώτης και Σ. Φρεμεντίτης, ο λόγος που προχώρησαν σε αυτήν την απόλυτη πράξη, την διαγραφή από τον Συνδυασμό, ήταν η απουσία της κας Μπούσουλα από την συνεδρίαση στην οποία θα συζητούνταν το θέμα του Σταθμού Μεταφόρτωσης των απορριμμάτων. Το θέμα όπως τονίζουν είναι σε απόλυτη διαφωνία με τις προγραμματικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού και χαρακτηρίζουν την απουσία της κας Μπούσουλα, «αδικαιολόγητη και εκκωφαντική».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν πως «Με την παρούσα και σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 5 του ν. 3852/2010 διαγράφουμε από τη δημοτική ομάδα του δημοτικού συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ  την εκλεγμένη με την παράταξη μας Δημοτική Σύμβουλο Αρχοντία Μπούσουλα – Χάνου. Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ της από τη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21/12/2020 για την λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία ή μη Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάττων (Σ.Μ.Α.) στον περιβάλλοντα χώρο του Κοιμητηρίου Μελισσίων απέχει παρασάγγας από τις αρχές και τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού μας καθώς σε καμία περίπτωση:

  1. Δεν ήταν ΠΡΑΣΙΝΗ, αφού η προστασία του Πεντελικού όρους και των ρεμάτων αποτελεί βασική μας προτεραιότητα
  2. Δεν  ήταν ΕΞΥΠΝΗ, αφού το εν αγνοία του συνδυασμού μας απεσταλμένο σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα αναγράφει ως παρατηρήσεις όλες τις αποτρεπτικές νομοθετικές διατάξεις για την καταλληλότητα του συγκεκριμένου χώρου.
  3. Δεν ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, αφού δεν αντιπροσωπεύει τη θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της πολιτικής γραμματείας του συνδυασμού μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας