Η υποψήφια Μ. Διακολιού σχολιάζει την κόντρα μεταξύ Καραμέρου & Αμπατζόγλου

0

Πληροφορηθήκαμε από την επικαιρότητα την απάντηση του κ. Γ. Καραμέρου προς τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δηλώνει ότι αρνείται να τον στηρίξει καθώς απέρριψε υποψήφιο που του πρότεινε λόγω χρώματος και καταγωγής. Στην απάντησή του, ο κ. Καραμέρος, αφού δίνει την εξήγηση ότι απέρριψε τον υποψήφιο επειδή δεν καταγόταν ούτε κατοικούσε στο Μαρούσι, σχολίασε ότι «δεν δέχεται υποδείξεις από κανένα κόμμα και καμία κομματική νεολαία» .

Βέβαια, ο κ. Καραμέρος παρέλειψε να πει ότι δέχεται να έρθει σε «συνεννοήσεις» με κομματικές νεολαίες, στο πλαίσιο της συμφωνίας του να λάβει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.  Άλλωστε, η κομματική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν επικοινώνησε ούτε με την κ. Διακολιού (αυτό είναι βέβαιο), ούτε – εξ όσων γνωρίζουμε, με τους κ. Αμπατζόγλου, Βραχνό, Γαρδέλη, Μαγιάκη, Νικολαράκο, Ρώτα, ούτε φυσικά με τους κ. Φωτόπουλο (ΚΚΕ) και Σπυρόπουλο για να τους προτείνει υποψηφίους.

Η επιλογή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να συνδιαλλαγεί μόνο με τον κ. Καραμέρο είναι ακριβώς η απόδειξη ότι εκείνος είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, παρά τα όσα αντίθετα διακηρύττει.

Έτσι, ο κ. Καραμέρος, για πολλοστή φορά ανάγει την πολιτική υποκρισία και αχαριστία  σε επίπεδο επιστήμης, όταν α) ενώ έχει δεχτεί πολλαπλώς στην πολιτική του διαδρομή την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ανερυθρίαστα αποκηρύττει τα κόμματα β) απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ (ή τα όργανά του) που τον διόρισε ως (δοτό) χωρικό αντιπεριφερειάρχη και που τον στηρίζει κομματικά στην προεκλογική προσπάθειά του στο Μαρούσι, δε διστάζει να επιδεικνύει απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά όταν οι επιλογές τους  δεν ταιριάζουν με το δικό του προεκλογικό συμφέρον.

Άραγε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούκουζας,  Μπούρας και οι υπόλοιποι που πλαισιώνουν το συνδυασμό του κ. Καραμέρου, θα πάρουν θέση για το ζήτημα φυλετικής διάκρισης που θέτει η νεολαία του κόμματός τους;

Μαίρη Διακολιού

Υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

Δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας