Θρίλερ στην Πεντέλη με απαγωγή επιχειρηματία

0

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στην Πεντέλη με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι μετά από νυχτερινή διασκέδαση στο ‘Ιλιον, όπου είχαν στήσει καρτέρι οι δράστες. Βάσει πληροφοριών, το θύμα την ώρα της απαγωγής μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό του πρόσωπο, το οποίο και υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας της αρπαγής του κου. Κυπαρίσση.

Η οικογένειά του ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να εντόπισαν δύο καμμένα αυτοκίνητα στα Σπάτα, τα οποία ερευνούν αν συνδέονται με την απαγωγή. Οι δράστες επικοινώνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου με την οικογένεια του απαχθέντος ζητώντας λύτρα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης ο σύντομος χρόνος που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται , δείχνουν στα στελέχη της ΕΛΑΣ ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης και παραμένει ζητούμενο αν και που οι δράστες έχουν κρησφύγετο η κρατούν τον επιχειρηματία σε άλλο σημείο.

Ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά που διατηρεί.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας